Ideal Networks - testaa kaapelit, lähiverkot ja laajat teleliikenneyhteydet

 Ideal Networksin testerit on suunnattu kolmeen eri tarkoitukseen; datakaapelien testaukseen, verkkotestaukseen ja teleyhteyksien testaukseen.  

Datakaapelitestereiden valikoimasta löytyy helppokäyttöisiä kupari- ja kuitukaapelitestereitä kaapeleiden ja asennusten tarkistamiseen, lähiverkkojen tiedonsiirtotestereitä sekä kaapeleiden sertifioijia, joilla saadaan tehtyä viralliset kaapelisertifioinnit. 

Ainutkertainen testerivalikoima auttaa kohdistamaan ja ratkaisemaan noepasti verkostossa olevat häiriötilanteet. Testereillä lyhennetään häiriöistä koituvia katkoksia; asentaja voi tehdä kenttätyössä nopean ja luotettavan diagnoosin ongelmista, joita voi olla esimerkiksi virheellinen IP-konfiguraatio, virheellinen verkkopalveluasetus, verkoston kaistan ongelmat ja PoE-siirron ongelmat. 

Teleyhteyksien testaamiseen suunnitellut laitteet seuraavat matkaviestinverkon ja laajakaistayhteyksien toimivuutta kupari-, kuitukaapeli- tai langattomissa verkoissa.Ne tarjoavat täyden lähiverkkotestauksen operaattorin palvelun saatavuudesta, matkaviestinverkon backhaul-linkistä, mikroaalto- sekä langattoman verkon kuuluvuudesta ja valvonnan yrityskäyttäjien operaattoreiden palvelutasosopimusten (SLA) mukaisesta suorituskykystä.